ID: 10289
Advertentie ID: #10289 is toegevoegd aan uw verlanglijst.
Zelfstandig werkend kok - Niu Dairy Hotel Haarlem
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Bij het Niu Hotel Haarlem begint je stedentrip of zakenreis in het hotel. Overal is er iets nieuws te ontdekken voor jou, je vrienden en familie over de stad. Soms casual, soms gek of zelfs nostalgisch, maar altijd opvallend anders. Elke Niu vertelt een verrassend verhaal - geïnspireerd door de buurt en gevormd door kunst, tijdgeest en geschiedenis. In elke Niu zalje individuele elementen tegenkomen die de plaats en dus niu en uw verblijf een unieke ervaring zullen maken. Ontmoet je vrienden in onze buitengewone Living Lobby, trek je terug in je slimme kamer of drink een drankje aan onze bar en ontmoet nieuwe mensen. Alles is gekoppeld en leeft in onze Niu hotels!
Functiebeschrijving
niu Dairy Hotel is op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor 38 uur per week. Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, representatieve en gastgerichte collega.
Wij bieden jou:
Werken in een jong, enthousiast en gemotiveerd teamAfwisselende functie met veel gastencontactTrainings- en doorgroeimogelijkhedenArbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO.
Functie-eisen
Wat we van jou verwachten:
In bezit van een SVH koks opleiding (of vergelijkbaar)Het verrichten van (voorbereidende) werkzaamhedenUitvoeren van a la minute kookwerkzaamhedenWerken volgens HACCP richtlijnenOntvangen en opslaan van geleverde goederenFlexibel inzetbaar en geen 9-17 mentaliteit (ochtenddienst 06:00-14:00, avonddienst 14:00-22:00)Woonachtig in de regioGoede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal
Functiebeschrijving
niu Dairy Hotel is op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor 38 uur per week. Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, representatieve en gastgerichte collega.
Wij bieden jou:
Werken in een jong, enthousiast en gemotiveerd teamAfwisselende functie met veel gastencontactTrainings- en doorgroeimogelijkhedenArbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO.
Functie-eisen
Wat we van jou verwachten:
In bezit van een SVH koks opleiding (of vergelijkbaar)Het verrichten van (voorbereidende) werkzaamhedenUitvoeren van a la minute kookwerkzaamhedenWerken volgens HACCP richtlijnenOntvangen en opslaan van geleverde goederenFlexibel inzetbaar en geen 9-17 mentaliteit (ochtenddienst 06:00-14:00, avonddienst 14:00-22:00)Woonachtig in de regioGoede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal